de altijd leuke lessen bij Mirjam.

In blok 4 mochten we kennismaken met Mirjam. Een blok waar je met veel vallen en opstaan door heen moest. Tijdens de presentatie gaat er veel fout waardoor het een les wordt met veel lachende momenten. Bij Mirjam mochten we een wandpresentatie maken waar complementaire kleuren een grote rol speelden. Ik heb gekozen om het foto's van mijn groep te gebruiken die ik in blok 3 heb laten zien. Dat is een groep op het strand. Ik heb gekozen om blauw & oranje te gebruiken als kleuren. We moesten een kleurstalenboek maken, maquette, maquettefiguur op schaal, maquettefiguur op ware grootte, presentatie en hiervan de foto's maken. Mijn eerste presentatie kreeg ik als feedback om het niet te letterlijk te verwoorden wat je wilt overbrengen. Bij de laatste presentatie die ik succesvol heb afgerond mag ik concluderen dat eenvoud beter is. Maar dat ik daarnaast bij dit vak wel kritischer mag omgaan met mijn werk. Meer focus op deze opdracht. In mijn presentatie zie je een blauwe plastic tas met zand erin. Hier zit was in, ik draai het om. Normaal ligt er plastic op het zand maar nu stop ik het zand in de plastic. Zo moet ik vaker denken, dat is iets waar ik aan mag werken. Maar door feedback van andere klasgenoten lukt dit me beter.


1 weergave