NARRATIEF VERHAAL.

Tussentijdse bespreking met Mieke & Pepijn

De eerste bespreking waar ik mijn beelden moest uitprinten om met je groepje en de leraren om je foto's te bespreken. Ik liep voor mijn gevoel ook een beetje vast. Ik heb papa alleen maar 's avonds gezien, of 's ochtends vroeg. Het was altijd donker dus moest ik werken met een hoge ISO. Daar baalde ik wel van. Papa is altijd wel een nachtmens geweest dus dat laat ik hier wel mee zien, maar de beelden zelf worden er niet mooier van en een kleurzweem vind ik niet bepaald mooi.


Na de bespreking kwam het volgende uit waar ik meteen dit weekend mee aan de slag wil gaan:

- Ik wil te veel, dus focus je op 1 ding.

- Denk na wat je wil vertellen en wat je van je vader wilt laten zien.

- Veel in de breedte gewerkt (pluspunt!)

- Verder gaan met veelzijdig fotograferen maar dan met daglicht!

- Je hebt een aantal mini vertellingen. Wil je hiermee verder gaan of wordt het 1 groot verhaal? Iemand in alle aspecten.

- Je vader is erg zorgzaam? > Laat dit zien. Op welke plek is hoe ik papa wil laten zien in de oppervlakte wat zichtbaar is. (in gebaren, gezichtsuitdrukking, lichaamshouding,enz.)

- Weinig contact met papa, Het voelt alsof ik veel afstand heb genomen. Dus kom dichterbij, intiemer en denk na of je tekst wilt gebruiken.

- Fotografeer ook op Gran-Canaria als dit een belangrijke plek is voor je vader.


Waar ik zelf over na wil denken:

- Hoe ga ik het archief van vroeger combineren met het hedendaagse beeld wat ik zelf schiet.

- Ga dit weekend analoog fotograferen, 1 kleur film en 1 zwart/wit film. Zo beperk ik mezelf tot een aantal beelden zodat ik selectiever en kritischer ben. Ik had deze keer erg veel beeld en veel van het zelfde. Dus neem de tijd.

- Is papa op dit moment in een tusenfase? Wil ik dit laten zien of is dit overbodig. Jules vertelde me dat het interessant is om een conflict te laten zien in je verhaal. Dan zou het zijn:

Ondernemer > conflict/crisis > nieuw bijbaantje / tegelijkertijd ook ondernemer > op weg naar nieuw eigen bedrijf.

- Kies waar ik heen wilt...10 weergaven