Onderzoek interculturele connecties binnen onze consumptie maatschappij


Ik heb afgelopen twee weken onderzoek gedaan naar waar culturen zich mengen in producten. Ik heb mezelf veel gevoed door verschillende bronnen. Het werk wat ik nu laat zien is vooral archiefbeeld. Wat ik voor nu wil communiceren is een bewustwording bij mensen op een luchtere, humoristische manier. Vandaar dat ik ook de volgende beelden laat zien. Als de video het niet doet dan zal ik hem los toevoegen in Project Campus. In het artikel van Jon Verriet; Beeldvorming omtrent buitenlandse eetculturen in Nederland, wordt ook duidelijk dat er tot op heden geen onderzoek is gedaan naar beeldvorming omtrent buitenlands voedsel in Nederland. Ik heb daarnaast wel veel vragen zoals; Waarom is het voorzichtige Nederland plotseling ‘xenomaan’ geworden? Dit wil ik beeldend verder onderzoeken. Daarnaast heb ik ook onderzoek gedaan over de manier waarop er nu reclames wordt gemaakt bij Conimex; Corporate storytelling. Dit is een stuk proces en zal je daar vinden. Het onderwerp is nog groot. Mijn vervolgstap is daarom het onderwerp te trechteren en duidelijk voor mezelf maken waar ik het over wil gaan hebben.


2 weergaven