ONTWIKKELING BLOK 3

Blok 3, wat een leuk, snel en lekker blok. We gingen van echt samenwerken in een korte tijd naar alleen op pad. Ik mocht alleen op fotografie trip naar het buitenland, ja echt 'alleen'. Wat een ervaringen zijn dat. Van een collectief, tot een groep fotograferen in 2 weken tot het maken van verhalen.


Mijn feedback op dit blok was:

- geef woorden aan andermans vak (als je dat moeilijk vind ... >)

- lees fotoreviews

- wat is mijn makerschap? en waar zie je dat in terug?

- naar wat voor kunstenaars kijk je?

- je kan goed registreren, nu nog het regisseren.

- ga de diepte in, want contact maken zit er in maar ga nu daardoor heen.

- in zetten op meer inhoudelijke en betekenisvol werk maken.

- recensies lezen, diepte opzoeken.


Ik ga een inspiratie boekje maken van fotograferen zodat ik hier vaker op terug kan kijken.


5 weergaven